Over Biedveilingen


Wat is Biedveilingen?

Biedveilingen is een centveilingsite. Wij veilen de meest populaire producten als Gameconsoles (Xbox One,  Playstation 4), Smartphones (iPhone 6, Samsung Galaxy S6), Tablets (Galaxy Tab, Ipad Mini Retina, Sony Xperia, Asus Transformer) en nog heel veel andere gave producten vanaf 1 cent !

Iedere keer dat er op een veiling wordt geboden stijgt de prijs met 1 cent. Totdat het laatste bod niet meer overboden wordt. De laatste bieder wint het product dan met heel veel voordeel, voor de prijs waarop de veiling is geëindigd. Is dat voordelig? Absoluut. Heel veel producten gaan weg voor een schijntje van de winkelprijs. Kortingen tot wel 95% zijn eerder regel dan uitzondering. Te mooi om waar te zijn? Absoluut niet ! De reviews en foto's van winnaars zeggen meer dan 1000 woorden.

Biedveilingen is de absolute nummer 1 plek als je op een veilige en leuke manier zeer populaire producten wilt winnen met torenhoge kortingen zonder dat je kan verliezen.
 

Is Biedveilingen betrouwbaar?

Absoluut ! Kijk zelf maar eens naar de 350+ beoordelingen op Trustpilot, of 500+ beoordelingen op Biedveilingenbetrouwbaar.

Gebruikers die producten winnen komen vrijwel altijd terug om nog meer producten te kunnen winnen. Waarom? Omdat Biedveilingen veruit de meest populaire en veilingsite van Nederland & België is. Daarnaast kent Biedveilingen als enige veilingsite een 100% WINGARANTIE. Dit maakt Biedveilingen niet alleen de meest populaire veilingsite met de meeste winkans, maar ook nog eens de meest betrouwbare ! Verliezen kan dus niet.

Ben je niet de hoogste bieder op een veiling, dan kan je het product altijd kopen met een forse korting. Je korting wordt bepaald door het aantal biedingen dat je hebt gedaan op het product. Wil je het product niet kopen, dan kan je altijd aanspraak maken op de 100% WINGARANTIE ! Er is geen enkele veilingsite in Nederland & België die plezier en winnen zo hoog in het vaandel heeft staan als Biedveilingen.

 

Hoe werkt Biedveilingen?

 

1) Je krijgt 5 biedcredits bij het aanmaken van je account, helemaal gratis.

2) Registreren kost je minder dan één minuut

3) Je gratis biedcredits ontvang je direct na het activeren van je account. Dit doe je middels de activatielink in de registratiemail. Je kan nu gelijk mee doen op Biedveilingen !

4) Meer gratis biedcredits verdienen? Je krijgt extra gratis biedcredits bij het liken van de Facebook pagina en wanneer je Biedveilingen volgt op Twitter. Daarnaast kan je iedere dag veel gratis biedcredits verdienen met acties die Biedveilingen op hun Facebook pagina houdt.